به گزارش روز شنبه ایرنا و به نقل از روابط عمومی سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور، این نشست با هدف تبادل نظر، اندیشه و تجربیات بین معاونت سرمایه انسانی و توسعه اشتغال وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی و سازمان آموزش فنی و حرفه ای و هم افزایی بین بخشی برگزار شد.
بنا بر همین گزارش در این نشست معاون وزیر تعاون، كار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور گفت : وزارت تعاون،كار و رفاه اجتماعی دارای قابلیتهای بسیار بالایی برای خدمت به مردم است كه ضرورت دارد تعامل بین بخشی برای ایجاد هم افزایی برای دستیابی به اهداف در این وزارتخانه صورت پذیرد .
'كورش پرند' افزود :در همین راستا به دنبال تدوین یك الگوی مناسب برای ارتباط و تعامل بین بخشی با دستگاه های اجرایی هستیم و این نشست نیز در همین راستا تشكیل شده است.
وی تاكید كرد: در حال حاضر تناسب بین آموزش های دانشگاهی و نیاز بازار ، متعادل نیست و ضرورت دارد براساس نیاز بازار كار برنامه ریزی لازم برای ایجاد این تعادل صورت پذیرد.
رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای اظهار داشت : با توجه به شرایط كنونی كشور نیاز به شناسایی و طبقه بندی مشاغل براساس استعدادها و ظرفیت های بومی و منطقه ای در كشور داریم تا از این طریق بتوانیم برای آموزش های مورد نیاز حرفه های مختلف و دستیابی به اشتغال پایدار برنامه ریزی لازم انجام شود.
پرند در بخش دیگری از سخنان خود بر تعامل و ارتباط موثر بین بخش های مختلف وزارت تعاون ، كار و رفاه اجتماعی و دستگاه های اجرایی مرتبط با رسالتهای این وزارتخانه تاكید كرد و گفت: برای ایجاد تعامل و ارتباط موثر بین بخشی و فرا دستگاهی كمیته ها و كارگروه های تخصصی در سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور در حال شكل گیری است .
بر اساس این گزارش ،در ادامه این نشست 'محمدحسین فروزانمهر' معاون سرمایه انسانی و توسعه اشتغال وزارت تعاون ، كار و رفاه اجتماعی با اشاره به تدوین سند راهبردی مهارت در سازمان آموزش فنی و حرفه ای گفت : تدوین سند راهبردی مهارت و فناوری سازمان آموزش فنی و حرفه ای كشور اقدام بسیار بدیع و ارزشمندی است كه متناسب با اسناد بالادستی راهبردها، سیاست ها، اهداف و برنامه های عملیاتی در حوزه آموزش های فنی و حرفه ای صورت گرفته است.
وی اظهار داشت : با توجه به ابلاغ سیاست های كلی اشتغال از سوی مقام معظم رهبری، موضوع اشتغال یك موضوع فرابخشی و فرادستگاهی و حتی فراقوه ای است كه نیاز به تعامل بین دستگاه های اجرایی، مراكز آموزشی و مراكز تولیدی و صنعتی است.
وی افزود: در حال حاضر در راستای سامان بخشی به بازار كار و اشتغال كشور سامانه ملی بازار كار ایجاد شده است و بیش از 800 مركز كاریابی به این سامانه مجهز شده اند.
معاون سرمایه انسانی و توسعه اشتغال وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی با اشاره به اهمیت تولیدات داخلی در موضوع اشتغال گفت : در شرایط كنونی موضوع تولیدات داخلی در دستیابی به اشتغال پایدار، موضوع بسیار موثری است و این در شرایطی است كه پاشنه آشیل تولید در كشور، موضوع بهره وری است و برای رسیدن به بهره وری بهترین مسیر آموزش های فنی و حرفه ای و استانداردسازی این آموزش ها با سطح جهانی است.
فروزانمهر افزود: همچنین با توجه به تقاضای بالای كار در كشور، بنگاه های اقتصادی زودبازده یكی از راهكارهای اجرایی برای پاسخگویی به این تقاضاها است كه در این زمینه برای پایدار سازی این بنگاه ها نیازمند آموزش های مهارتی هستیم .
در این نشست فعالیت های دفاتر توسعه اشتغال و سیاستگذاری بازار كار،توسعه كارآفرینی، هدایت نیروی كار و كاریابی ها، مركز آمار و اطلاعات بازاركار و ستاد ساماندهی و حمایت از مشاغل خانگی در وزارت تعاون، كار و رفاه اجتماعی توسط مدیران دفاتر تشریح و در ادامه مدیران دو مجموعه پیرامون مباحث كار بحث و تبادل نظر كردند.
بر اساس این گزارش در پایان نشست هم اندیشی، كارگروه های تخصصی برای ارتباط و تعامل دو مجموعه تشكیل شد.
اقتصام ** 9123 **1561